Meriahnya Raya Bersama Swiss Tart
Sumber : Fb Misshy Innz
250 g butter
3 oz (85 g) gula aising
6 oz (170g) tepung jagung *ayak
6 oz (170g) tepung gandum *ayak
1 sk esen vanilla
5 sudu besar chocolate rice
Filling strawberry
Cara-cara
1) mix sebati butter + gula aising
2) masukkan esen vanilla - mix sebati
3) masukkan tepung - mix sebati
4) masukkan choc rice - mix sebati
5) terap guna acuan semperit . Nak buh dalam paper cup pun boleh .
6) letakkan filling strawberry atas doh tadi .
7) bakar 160°c - 30 minit
Siap !
Sumber : Fb Misshy Innz
250 g butter
3 oz (85 g) gula aising
6 oz (170g) tepung jagung *ayak
6 oz (170g) tepung gandum *ayak
1 sk esen vanilla
5 sudu besar chocolate rice
Filling strawberry
Cara-cara
1) mix sebati butter + gula aising
2) masukkan esen vanilla - mix sebati
3) masukkan tepung - mix sebati
4) masukkan choc rice - mix sebati
5) terap guna acuan semperit . Nak buh dalam paper cup pun boleh .
6) letakkan filling strawberry atas doh tadi .
7) bakar 160°c - 30 minit
Siap !
0 Ulasan