NESLO CIS SEKUT...
Versi Che Pora.............
(Nestum+Milo+Cheese+Biskut)
(Nestum+Milo+Cheese+Biskut)
300 g Cream cheese Tatura Suhu Bilik.
100 g susu pekat Maneh (@secukup rasa maneh)
300 g Susu Full Cream.
300 g Fresh Cream Mauri Suhu bilik...
Biskut Cream Cracker apa2 cap.
Nestum Original. Ditabur..
MILO Ditabur..
Buat 2 Adunan Byk sikit dapat...
100 g susu pekat Maneh (@secukup rasa maneh)
300 g Susu Full Cream.
300 g Fresh Cream Mauri Suhu bilik...
Biskut Cream Cracker apa2 cap.
Nestum Original. Ditabur..
MILO Ditabur..
Buat 2 Adunan Byk sikit dapat...
Yg ni satu adunan...
Kalau ada lubang2 patah2 kan sekut....letak bagi rapat. Tuang krim ...Tabur Nestum dan tabur Milo..letak biskut ulang sampai penoh Bekas buat Cara yang sama smpai . Last Tabur Milo Penoh.
1.Putaq Krim cis (suhu bilik) dgn, susu pekat maneh sebati .. Masuk susu Full cream putaq Sebati... Last Masuk Fresh Cream Putaq sebati.Guna mixer lagi cepat dan senang.
2. Celup biskut ke dalam susu full krim atau nak rasa tiramisu.. Bancuh Nescafe 3 in 1 celup. dalam beberapa saat ja tau.. (untuk lembapkan biskut) dan susun ke dalam bekas...Saya Guna dalam Bekas saiz Sq450 macam dalam gambar
Kalau ada lubang2 patah2 kan sekut....letak bagi rapat. Tuang krim ...Tabur Nestum dan tabur Milo..letak biskut ulang sampai penoh Bekas buat Cara yang sama smpai . Last Tabur Milo Penoh.
3. Dah siap. Simpan dalam peti semalaman dan esok boleh la menjamu Selerak NesLo cheesekut.
0 Ulasan