GRILLED SALMON DALAM PINGGAN LEGEND

GRILLED SALMON DALAM PINGGAN LEGEND.
Alhamdulillah.... Grilled salmon for dinner semalam. 6 keping hak mentah harga 42 hengget je. Murah kan


Kalau kat luar, tak kurang 30hengget sepinggan/sekeping. Puas sangat makan.
Salmon n pinggan lejen
.
BAHAN-BAHAN:
Kepingan Salmon
Kentang
Tomato
Butter
Serbuk lada hitam
Garam
.
CARA-CARA:
.
1. Sapukan garam dan lada hitam ke atas semua bahan2 tadi.
2. Grill kan je atas non-stick pan dengan sedikit butter.
3. Tutupkan sekejap agar ikan masak hingga ke dalam.
4. Balikkan ikan agar masak keseluruhan ikan. Jika butter kurang boleh tambah sebab salmon ni akan keluar minyak ikan tu sendiri.
Dah siap, sedia untuk di ngapp!!
KALAU NAK SHARE,SILA KOMEN “SHARE” (Supaya fanpage lebih aktif di News Feed Anda) TQ

No comments